Comparación de las técnicas de diafanización por método de maceración y deshidratación
DOI:
https://doi.org/10.31053/1853.0605.v0.n0.18275Keywords:
diafanización, maceración, deshidratanteAbstract
Ver PDFDownloads
Download data is not yet available.
Downloads
Issue
Section
Investigación Básica (Resúmes JIC)
License
Copyright (c) 1970 Universidad Nacional de Córdoba
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
The generation of derivative works is allowed as long as it is not done for commercial purposes. The original work may not be used for commercial purposes.
How to Cite
1.
Sanchez Carpio C, Jauregui E, Barello M, Baruj Y, Pelaez R. Comparación de las técnicas de diafanización por método de maceración y deshidratación. Rev Fac Cien Med Univ Nac Cordoba [Internet]. 2017 Sep. 25 [cited 2024 Dec. 18];. Available from: https://revistas.unc.edu.ar/index.php/med/article/view/18275