Comino

Main Article Content

Irina Garbatzky

Abstract

En su trabajo, la autora relata en primera persona la experiencia de haber transitado el COVID y hace un repaso por diferentes textos que plantean temáticas relacionadas con la comida y los alimentos. 

Downloads

Download data is not yet available.

Article Details

How to Cite
Section
Dossier
Author Biography

Irina Garbatzky, CONICET - UNR

Irina Garbatzky B.A. Language and Literature Professor. School of Arts and Humanities – Rosario National University. PhD in Arts and Humanities. Major in Arts and Literature. Rosario National University. Researcher for CONICET (National Scientific and Technical Research Council). Head of Practical Assignments in the Subject of Ibero-American Literature I. Member of the research team of the Institute of Critical Studies in Humanities CONICET –UNR (IECH). Member of the research team of the Centre for Literary Theory and Critique Studies. School of Arts and Humanities, Rosario National University. Member of the research team of the Centre of Studies on Argentine Literature. School of Arts and Humanities, Rosario National University. Author of Los ochenta recienvivos. Poesía y performance en el Río de la Plata (2013), Mínimo teatral (in colaboration with María Fernanda Pinta, 2021) and Expansiones. Literatura en el campo del arte (compilation and prologue, 2013). Member of the Academic Board of the Journal: El jardín de los poetas. Revista de teoría y crítica de poesía latinoamericana

How to Cite

References

Longoni, A. No tener olfato. Revista Anfibia. Recuperado de https://revistaanfibia.com/cronica/no-tener-olfato/

Ponte, A. J. (1997). Las comidas profundas. Champcella: Éditions Deleatur.

Sarduy, S. (1999). Obras completas. Tomo I. Madrid: Fondo de Cultura Económica.

Punk, P. Entrevista a Alejandro Urdapilleta para La peli de Batato. Recuperado de https://www.youtube.com/watch?v=YiZnst9NAAY.