Ingesta de alimentos fuentes de ácidos grasos omega 3 y 6 en el último trimestre de embarazo y peso - longitud en niños de 3 meses
DOI:
https://doi.org/10.31053/1853.0605.v0.n0.17915Keywords:
embarazo, alimentos fuentes de ácidos grasos ?3 y ?6, estado nutricionalAbstract
Ver PDF.Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2017-09-25
How to Cite
1.
Laquis M, Furnes R, Cuestas E, Santillan M, Stutz G. Ingesta de alimentos fuentes de ácidos grasos omega 3 y 6 en el último trimestre de embarazo y peso - longitud en niños de 3 meses. Rev Fac Cien Med Univ Nac Cordoba [Internet]. 2017 Sep. 25 [cited 2024 Jul. 17];. Available from: https://revistas.unc.edu.ar/index.php/med/article/view/17915
Issue
Section
Investigación Clínica (Resúmenes JIC)
License
The Faculty of Medical Sciences Journal (RFCM) subscribes to the Open Access policy and does not charge authors fees for publishing, nor does it charge readers fees for accessing published articles (APC).