Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Inicio
Número actual
Previous numbers
Submissions
About
About the Journal
Open access policies
Peer Evaluation Process
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 8 No. 1 (2020)
Vol. 8 No. 1 (2020)
Published:
2020-07-01
Reports of results/advances
Cubiertas comestibles: una alternativa para mejorar la conservación de la calidad de las nueces
Antonella Grosso
8-12
PDF (Spanish)
Sistema de inmersión temporal (SIT): alta eficiencia en la propagación in vitro del portainjerto híbrido prunuspersica x p. Amygdalus
Delfino, P., Rivata, R., Bima, P.
13-18
PDF (Spanish)
Efecto del cultivar, fecha y densidad de siembra sobre el comportamiento agronómico en trigo cultivado en secano
Ricardo Maich
19 - 23
PDF (Spanish)
Áreas prioritarias de forestación para el consorcio de conservación de suelo “Paso del Puma” Córdoba, Argentina.
Criterios para la ejecución del “Plan Provincial Agroforestal” Ley N°10.467
Jorge Gabriel Raspanti Monteoliva, Rocío Arreguez, Gustavo Esmoriz
24- 36
PDF (Spanish)
Elaboración de un protocolo de gestión para bancos de germoplasma de especies leñosas de Argentina con semillas ortodoxas.
El Protocolo del Banco Nacional de Germoplasma de Prosopis (BNGP) Primera Parte
Graciela Elisabeth Verzino, Marisa Jacqueline Joseau, Javier Eduardo Frassoni
60- 70
PDF (Spanish)
Relevamiento fenológico de la flora con potencial apícola del Campo Escuela de la Facultad de Ciencias Agropecuarias (FCA-UNC)
Melina Scandaliaris, Diego Oses, Enrique Willington, Patricia Cisternas, Florencia Melano, Emiliano Rhiner, Enrique Sosa
71- 78
PDF (Spanish)
Native Aromatic and Medicinal Plants in the Paravachasca Valley: promoting the revaluation and sustainable use
Florencia Turco, Ana Raquel Lopez, A. G Chaves, R. M Zapata,
79- 84
PDF (Spanish)
Español
Beatriz Costero, De Blas, F. J., Pepermans, M., Grosso, N. R, Torres L.
85- 89
PDF (Spanish)
El Abandono y el Rezago Universitarios de Estudiantes de la Facultad de Ciencias Agropecuarias de la Universidad Nacional de Córdoba
Trayectorias Académicas Interrumpidas
Claudia Romero, Moreno, C., Sabadías, M., Villar, M., Rodríguez Pesce, E, Acuña, N., Ordóñez, A, Rindertsma, L., Bruno, C.
90- 96
PDF (Spanish)
A radar for the continuous improvement of sheep production.
María Guadalupe Romero, Ganchegui, M., Deza, C, Mahy, A., Pascuet, S, Agraso, L., Gallardo, D., Berardo, D., Bonell, L., Pérez Fernández F., Sarmiento, J.
97- 101
PDF (Spanish)
Evaluation of sesame performance (Sesamum indicum L.) variety ¨White Broom¨ under different planting dates and densities.
Roberto Andrés Zanvettor
102- 107
PDF (Spanish)
Nutrición y Sanidad En Terneros Angus, Una Práctica De Iniciación Profesional Bovina
Francisco Perez Fernandez, Alvarez, C., Alvarez, F., Masia, F., Ontivero, M., Sarmiento Felix, J, Sosa E.
108- 115
PDF (Spanish)
Evaluation of the law of the minimum in barley (Hordeum vulgare L.) with different nutritional solutions in the laboratory of the Technical University of Cotopaxi
Evaluation of the law of the minimum in barley (Hordeum vulgare L.) with different nutritional solutions in the laboratory of the Technical University of Cotopaxi
ANGEL LLOMITOA, Chanaguano-Punina, B., Llomitoa- Gavilanez, N., Luna-Murillo, R.
116- 119
PDF (Spanish)
COMUNICACIONES Y OTROS
spanish
Gisela kay Guerberoff, spanish spanish, Paloma Lopez, Ruben Olmedo
1-7
PDF (Spanish)
Aflatoxina m1 en quesos y su importancia en la actualidad
Carolina Florencia Cravero Ponso, N. S Juncos, R. H Olmedo
37- 42
PDF (Spanish)
Frying processes and their relationship with nutritional values and safety: An integral vision from Food Security
Mariana Agostina Marchesino, Paloma López, Gisela Guerberoff, Ruben Olmedo
43- 51
PDF (Spanish)
beer sensory profile to assess quality and acceptance
Gisela kay Guerberoff, Mariana Agostina Marchesino, Paloma Lucia Lopez, Ruben Horacio Olmedo
52- 59
PDF (Spanish)
Language
English
Español
Português
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Make a Submission
Make a Submission
Keywords